NB I

Pakson nem probléma a meccshalmozás

Bertus Lajos szerint meg kellett volna nyerniük a Honvéd elleni mérkőzést, de szerdán a DVTK ellen javíthatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonal 11. fordulójában a Paks nem bírt a Bp. Honvéddal (0-0). Csertői Aurél, a vendég tolnaiak edzője a mérkőzés után elmondta, hogy nem elégedett az egy ponttal, mert csapata jobban játszott. Mindenesetre gyorsan lesz esélyük javítani, hiszen a Diósgyőr ellen a hetedik fordulóban elmaradt találkozójukat szerdán pótolják. Presztízsmeccsre lehet számítani, mert a két csapatot mindössze két pont választja el a tabellán, a Paks tehát egy győzelemmel a harmadik helyre léphetne.

A Rangadó.hu megkeresésre a paksiak középpályása, Bertus Lajos értékelte a kispesti bajnokit, és elmondta, hogy háromesélyes meccs lesz a szerdai meccsük.

– Úgy gondolom, meg kellett volna nyernünk a Honvéd elleni találkozót. A játék képe alapján jobbak voltunk, kapufáig sikerült eljutni, de sajnos a gól hiányzott – mondta Bertus Lajos.

– Szerdán mire számít a Diósgyőr ellen?
– Szerintem tipikusan három esélyes mérkőzés lesz. Hazai pályán természetesen a győzelem megszerzése a célunk. Ha az egész csapat százszázalékosan koncentrál, akkor meg is lehet a győzelem. Szeretnénk megszerezni a három pontot, hiszen azzal odaérnénk a tabella harmadik helyére.

– Mennyire nehéz, hogy egy hét alatt három bajnoki mérkőzést is játszanak?
– Nem mondom, hogy könnyű, de azért vagyunk itt, hogy focizzunk, ezért nem lehet probléma, hogy egy hét alatt három bajnokin is pályára kell lépnünk.

Olvasói sztorik