NB I

Koman nem szerződik Diósgyőrbe

Lezárult a tárgyalássorozat, mert a játékos továbbra is külföldön szeretné folytatni pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagyjából egy héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint a Diósgyőr tárgyal Koman Vladimir képviselőjével. A válogatott játékos távozott az orosz FK Krasznodar csapatától, és az FK Ural színeiben sem folytathatta (itt játszott kölcsönben), és egyelőre nincs klubja. Kovács Bálint menedzser a Rangadó.hu érdeklődésére péntek délután elmondta: immár biztos, hogy a közéépályás nem a DVTK-ban folytatja.

– Sajnos nagy erőfeszítései, ellenére Koman Vladimir nem szerződik Magyarországra. Továbbra is külföldben gondolkodik, amiben természetesen segíteni fogom. A döntését elfogadom, hiszen külföldön mások a feltételek. A Diósgyőrt is én képviseltem ebben az ügyben, Árki Gábor a tárgyalások során korrekten viszonyult a dolgokhoz. Több koncepciót is kidolgoztunk, szerintem korrekt volt a DVTK ajánlata, de a játékost is meg kell érteni, amiért külföldben gondolkodik – mondta Kovács Bálint.

A Rangadó.hu korábban megírta, hogy a játékosnak Németországból, Belgiumból és Oroszországból vannak ajánlatai. Azt már leszögezte a közelmúltban, hogy az oroszokhoz semmiképp nem szeretne visszatérni. Legfrissebb információnk szerint a belgáknál köthet ki.

Olvasói sztorik