NB I

Hajnal és Koman is hazatér?

A Fradi és a Diósgyőr lehet a befutó; Vadócz kapcsán egyelőre érdeklődőkről sem hallani.

Kapcsolódó cikkek

Nekik sincs még (már) csapatuk
Balázs Benjámin, Sváb Dániel, Filkor Attila, Bodor Boldizsár, Laczkó Zsolt

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elképzelhető, hogy folyatódik a csapat nélküli magyar válogatott játékosok hazavándorlása. Idén nyáron már három, több évig légióskodó futballista döntött úgy, hogy itthon, az NB I-ben folytatja pályafutását, és egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a névsor tovább bővülne. Az alább felsorolt játékosok mindegyike szabadon igazolható, vagyis ők az európai átigazolási időszak lezárulta, szeptember 1. után is aláírhatnak új csapathoz – írja a Bors.

Vadócz Krisztián

Nagy a csönd a dán Odensétől nyáron elköszönő 29 éves középpályás körül, aki hónapok óta a Bp. Honvéddal készül. Vadócz, akárcsak társai, mindenféleképpen külföldön szeretné folytatni pályafutását, egyelőre azonban még érdeklődőkről sem igen hallani. Valószínűleg a Honvédnak nincs rá pénze, de a honi élcsapatok valamelyike azért biztosan tudná őt foglalkoztatni.

Németh Krisztián

Másfél hónapja szakított holland klubjával, a Rodával a csatár, aki azóta az MTK edzéseit látogatja. Habár menedzserei azon dolgoznak, hogy Németh külföldi csapatot találjon – a görög Panathinaikosz érdeklődéséről hallani –, itthon az MTK és a Videoton is tárt karokkal várná. Az idő előrehaladtával dönthet úgy a támadó, hogy a biztos lehetőséget választja.

Koman Vladimir

Lassan két hónapja, hogy közös megegyezéssel elköszönt az FK Krasznodartól – igaz, legutóbb kölcsönben a szintén orosz FK Uralban futballozott. A 25 éves középpályás azóta megnősült, és szintén az MTK-val edz. Szeretné ő is külföldön – de semmiképpen sem Oroszországban – folytatni a karrierjét, miközben úgy hírlik, már a héten leigazolná a Diósgyőr, ahol újra felépíthetné magát.

Hajnal Tamás

A hét közepén közös megegyezéssel vált el a Bundesliga 2-ben szereplő Ingolstadttól. A 33 éves középpályás az elmúlt két idényben csak huszonkét bajnokit játszott, vagyis az állandó játéklehetőség reményében talán érdemes lenne elgondolkoznia a hazatérésen. A Fradinál korábban már felvetődött a szerződtetése, és valószínűleg ki is tudnák gazdálkodni a fizetését. Hajnal visszatérése esetén újra együtt játszhatna barátjával, Gera Zoltánnal.

Olvasói sztorik