Hírek

Hajnal Tamás szerződést bontott

Szabadon igazolhatóvá vált a német másodosztályú Ingolstadt magyar középpályása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hosszú idő óta nélkülözte Hajnal Tamást a német Bundesliga II-ben szereplő FC Ingolstadt. A magyar középpályás utoljára az előző szezon őszén lépett pályára bajnoki mérkőzésen. Hajnalt kisebb-nagyobb sérülések is hátráltatták, ám tavaszra nyilvánvalóvá vált, hogy edzője sem számol vele, sőt Ralph Hasenhüttl a mostani idény kezdetekor az U21-csapathoz küldte.

A 33 éves középpályás a német Kicker értesülései szerintnem sokkal az átigazolási határidő vége előtt szerződést bontott a klubbal, így szabadon igazolhatóvá vált. Hajnal így most új csapat után néz, és mivel már nem köti szerződés valamely klubhoz, így az augusztus 31-i, vasárnap éjféli átigazolási határidő sem vonatkozik rá.

A hírt délután a klub hivatalos honlapja is megerősítette. Eszerint az FC Ingolstadt és Hajnal Tamás megállapodtak a 2016 nyaráig érvényes szerződés azonnali hatályú felbontásában.

– Tamás teljesen szakszerűen kezelte a nehéz helyzetét. Örömünkre szolgál, hogy most közös megoldást találtunk, és a legjobbakat kívánjuk neki a továbbiakra a sportban – mondta Thomas Linke sportigazgató.

– Nagyon boldog vagyok, hogy megoldást találtunk. Új fejezet kezdődik számomra, Nagyon várom az új kihívásokat – nyilatkozta az 59-szeres magyar válogatott játékos, Hajnal Tamás.

Mint ismert, korábbi válogatott kapusunk, Király Gábor is elhagyta német másodosztályú csapatát, az 1860 Münchent, és az angol második vonalbeli Fulhamhez igazolt.

Olvasói sztorik