NB I

Nem zárja ki az MTK-t

Németh Krisztián elsősorban külföldben gondolkodik, de ha nem sikerül, akkor szóba jöhet a Garami-csapat is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Németh Krisztián szerződést bontott a holland élvonalból kiesett Roda JC együttesével. A szabadon igazolható támadó továbbra is külföldön képzeli a pályafutása folytatását, de több magyar klubbal is szóba hozták már. Hallani lehetett a Videoton, valamint egykori klubja, az MTK érdeklődéséről is.

A kék-fehérek elnöke, Deutsch Tamás a Nemzeti Sport pénteki számában elmondta, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a 25 éves válogatott csatárnak. Németh Krisztián a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, az MTK-tól valóban kapott ajánlatot, és ha a külföldi lehetőség nem jön össze, akkor nem zárja ki, hogy ott folytassa karrierjét.

– Az MTK-val készülök, és valóban meg tudom erősíteni, hogy kaptam ajánlatot a kék-fehérektől – kezdte Németh Krisztán. – Leszögeztük azonban, hogy külföldben gondolkodom, és először szeretném megnézni, hogy mik a lehetőségeim. Teljesen korrekt módon megbeszéltük ezeket a dolgokat, de ha úgy adódik, akkor természetesen az MTK is szóba jöhet. Külföldről egyelőre még nincs konkrét ajánlat. Szeretnék jól választani, jó döntést hozni, és nem szeretném már sokáig húzni az ügyemet. Remélem, hogy a jövő hétig valami már kialakul. Ha nem jön össze a külföldi lehetőség, akkor benne van a pakliban, hogy igent mondok az MTK-nak. Augusztus harmincegyedikéig tart az átigazolási időszak, majd meglátjuk, hogy mi lesz – nyilatkozta Németh Krisztián.

Olvasói sztorik