Nemzetközi foci

Szívesen maradna Hollandiában

Németh Krisztián jövője egyelőre bizonytalan, mert a Rodánál nincs most olyan alkalmazott, akivel tárgyalni lehetne.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Németh Krisztián a holland Roda JC játékosa minden bizonnyal távozik csapatától, amely kiesett az élvonalból. A magyar válogatott támadónak lejárt a szerződése, és állítólag a klubja nem szeretné megtartani. A 25 éves futballista nyolc gólt szerzett és hat gólpasszt adott az idei szezonban, így nyáron a kérők között biztos nem lesz hiány.

A Rangadó.hu megkeresésére Németh Krisztián elmondta, nem lát esélyt arra, hogy nyáron magyar csapathoz szerződjön, inkább Hollandiában maradna.

– A szezon első fele nagyon jól sikerült, de a második része már nem volt ilyen jó. Volt egy kiállításom, ami miatt ki kellett hagynom öt mérkőzés, ez volt a legnagyobb probléma. Így felemás lett a szezon – kezdte Németh Krisztián.

A Roda honlapján megjelent egy cikk, miszerint a jövő nyárig érvényes szerződése ellenére a klub nem tart igényt a magyar támadó szolgálataira.

– Még nem tudom, mi lesz, mert távozott a vezetőedző és a sportigazgató is, ezért jelenleg nem tudunk tárgyalást folytatni a Rodával. Várnunk kell, amíg valakit kineveznek, de szinte biztos, hogy távozom – folytatta a tizenötszörös válogatott támadó.

Németh Krisztián futballozott Angliában és Görögországban is, de a szakértők szerint a holland bajnokságban teljesedhet ki a legjobban.

– Úgy érzem, fekszik nekem a holland labdarúgás. Szívesen maradnék, de meglátjuk, milyen lehetőségeim lesznek – tette hozzá Németh Krisztián, és végül elmondta, hogy jelen pillanatban nem szeretne az NB I-ben futballozni.

Olvasói sztorik