NB I

Feczesin Róbert hazatér

Hamarosan ő és Németh Krisztián is Székesfehérvárra igazolhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jövő hétvégén induló bajnokság előtt a negyedik felkészülési mérkőzését játssza szombaton, 18.30-tól a Videoton, amelynek ellenfele Székesfehérváron a Szuperkupa-győztes Újpest lesz.

Érdekesség, hogy legutóbb a 2011–2012-es idényben lépett pályára legutóbb hazai környezetben a Videoton a felkészülés időszakában. Azt követően két évig kizárólag külföldi edzőtáborokban hangolódtak a bajnoki küzdelmekre. Az összecsapás ingyenes lesz azoknak, akik a hőségriadó ellenére kilátogatnak. Nulla forintos jegyet sem kell igényelniük, a kapuknál viszont a biztonsági személyzet átvizsgálja ruházatukat és csomagjait – írja a feol.hu.

A tavalyi évhez viszonyítva élénk az egyesületnél a játékosmozgás, kétségtelen, hogy a május végén kinevezett klubigazgató, Burcsa Győző igencsak aktivizálta magát. Érkezett Horváth Tamás, a horvát Dinko Trebotics, a marokkói Szofian Sakla, Nagy Zsolt és Simon Ádám.

A csapatnál a jövőben főképp magyar játékosokra szeretnének építeni, ebbe a koncepcióba illik bele Radó András, aki augusztusban érkezhet, ha addig nem sikerül külföldre igazolnia. Több magyar válogatott labdarúgó is feltűnhet Fehérváron: egyrészt a keddtől hivatalosan is szabadon igazolhatóvá vált Németh Krisztián. A kiszemeltek közé tartozik másrészt a Padovából távozó, korábbi válogatott Feczesin Róbert is, aki a napilap információi szerint már a városban tartózkodik…

Olvasói sztorik