NB I

Marokkói védő igazolt Fehérvárra

A húszéves Sofian Chakla a spanyol Betis tartalékcsapatából érkezik, és két évre írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A spanyol elcorreoweb.es híreszerint a Real Betis B-csapatának húszéves marokkói védője, Sofian Chakla a Videoton színeiben folytatja pályafutását, és kétéves szerződést ír alá.

Az internetes adatbázisok tanúsága szerint a középhátvéd korábban a spanyol negyedosztályú Atlético Malagueno játékosa volt, illetve szerepelt hazája utánpótlás-válogatottjában is.

Érdekesség, hogy a játékos a Twitterenmár a Videoton játékosaként mutatja be magát.

A hír este a Videoton honlapja is megerősítette: Soufiane Chakla 1993. szeptember 2-án született a marokkói Kenitrában. A Betis és a Malaga második számú csapataiban játszott korábban, és többször meghívót kapott a marokkói U21-es válogatottba is.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a Videoton FC-ben folytathatom a pályafutásomat, keményen fogok dolgozni, hogy segíteni tudjam a csapatot. A szakmai stábból ismerem Paco-t (a Vidi kapusedzője), így sokat hallottam már a klubról, és természetesen a csapat honlapját és Facebook-profilját is elkezdtem követni mióta felvetődött, hogy ide igazolok. A körülmények kitűnőek Székesfehérváron, minden feltétel adott ahhoz, hogy – velem együtt – nagy eredményeket érjen el a csapat – mondta a vidi.hu oldalon Soufiane Chakla.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik