NB I

Montenegrói csatárt akarnak a fehéváriak

A 33 éves Andrija Delibasics korábban majdnem tízt évig szerepelt Spanyolországban és Portugáliában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton 17 ezer eurós havi fizetés ígéretével csábít egy rutinos montenegrói középcsatárt a szerb novosti.rs cikke szerint. A 33 éves Andrija Delibasics a Partizan Beograd egyik kiszemeltje a távozó Danko Lazovics helyére, de úgy tűnik, a játékos inkább a fehérváriakat választja a lényegesen jobb feltételek miatt.

Delibasics korábban kifejtette, hogy szeretne visszatérni a belgrádiakhoz, és ez számára nem pénzkérdés, még akkor sem, ha kap egy jobb ajánlatot, de mivel – a korábban az Újpest által is csábított – Lazovics helyzete még mindig nem megoldott, és az idő halad, a támadó érthető módon a többi lehetőséget is kezdi mérlegelni.

A csatár a 2003–2004-es szezon közepén hagyta el a Partizant, és a spanyol RCD Mallorca csapatába igazolt. Utána volt a portugál Benfica, majd a Sporting Braga labdarúgója is. Ebben az időszakban 2,2 millió euró volt a piaci értéke. Később a görög AEK Athén, a portugál Beira-Mar, a spanyol Real Sociedad, Hércules és Rayo Vallecano együttesében szerepelt, és közben többször visszatért a Mallorcához. Legutóbb Thaiföldön játszott, jelenleg 700 ezer euróra becsülik az értékét. A montenegrói válogatottban 21 alkalommal szerepelt.

Olvasói sztorik