NB I

Radó Andrásért hivatalosan is ajánlatot tett a Videoton

Teljesen széteshet a Szombathelyi Haladás, mert Németh Máriót is eladhatják; velük együtt hét kezdő távozhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tavalyi év meglepetéscsapata, a Szombathelyi Haladás teljesen széteshet a nyári átigazolási időszakban. Eddig öt kezdőjátékos távozott: Predrag Bosnjak, Tóth Péter, Guzmics Richárd, Nagy Gábor és Hrepka Ádám. De az MTK-ba igazol a felnőtt csapat ajtaján kopogtató Halmai Ramón is.

Nem véletlen, hogy Artner Tamás a szerdai, Tyerek Groznij elleni, 5-0-ra elveszített meccs után azt nyilatkozta: nem tudják pótolni a hiányzókat, és nagyon nehéz dolga van, mert teljesen új csapatot kell építenie.

Artner Tamás gondjai tovább sokasodhatnak, hiszen a Rangadó.hu úgy értesült, hogy a Videoton elküldte a 600 ezer eurós vételi ajánlatát Radó Andrásért. Székesfehérváron most arra várnak, hogy a szombathelyi klub vezetése döntsön a csatár sorsáról.

Szabó Gergő, a Videoton sajtófőnöke megkeresésünkre elmondta a klub sokat hangoztatott filozófiáját, mely szerint átigazolási értesüléseket nem kommentálnak.

És ezzel még nincs vége. A Rangadó.hu információi szerint ajánlat érkezett Németh Márióért is. A támadónak szintén NB I-es ajánlata van.

A hét kezdő helyére a Haladás eddig majdnem leigazolta a Győr NB III-as csapatának támadóját, Novák Csanádot (aki végül Kecskemétre ment), de nem tudta megszerezni a marosvásárhelyi Szilágyi Lórándot sem.

A csapathoz eddig hárman érkeztek: Városi Viktor Pécsről, Zamostny Balázs Újpestről és Nagy Olivér Paksról. Mindhárman peremberek voltak előző klubjukban.

Marton nem nyilatkozik, Tóth Miklós nem veszi fel

Természetesen Szombathelyen is próbáltunk érdeklődni, hogy eladják-e a két focistát. Marton Zsolt szombathelyi alpolgármestert – aki a többségi tulajdonos nevében a Haladás ügyeit intézi – elértük, de azt mondta nem kíván ez ügyben nyilatkozni, hívjuk az ügyvezetőt.

Többször hívtuk. Tóth Miklós nem vette fel.

Olvasói sztorik