NB I

Ötöt kapott a Haladás

Ausztriában játszott edzőmeccset az Artner-csapat az orosz Tyerek Groznij ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az orosz Tyerek Groznij ellen lépett pályára a Szombathelyi Haladás szerdán délután. Az ausztriai Unterschützenben rendezett találkozón a felkészülési időszakban jóval előbbre járó orosz együttes magabiztos, 5-0-s sikert aratott.

A mérkőzés negyedik percében előnybe került az ellenfél, s a 28., valamint a 29. percben növelte is a különbséget. A második félidő legelején újabb gólokat kapott a Hali, és bár megvoltak a lehetőségei a szépítésre, végül maradt az 5-0.

Vörös Csaba technikai vezető a Nyugat.hu érdeklődésére elmondta, látszott, hogy előrébb tart a felkészülésben az ellenfél. A Haladás játékosai némileg tompábban mozogtak, hiba csúszott az utolsó passzokba, így alakulhatott ki a nagyobb különbség a csapatok között.

– A jelenlegi helyzetben egy sokkal jobb csapattal találkoztunk, frissebbek voltak, előrébb tartanak a felkészülésben – mondta Artner Tamás. – Lehetett látni, hogy egyelőre nem tudjuk pótolni a távozó játékosokat.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Szombathelyi Haladás – Tyerek Groznij (orosz) 0-5 (0-3)

Unterschützen, Ausztria.

Haladás: Rózsa (Gyurján M., 70.) – Dvorschák (Jancsó, 65.), Fehér (Füredi, 82.), Jagodics (Farkas, a szünetben) – Schimmer (Angyal, 58.), Simon Á. (Zsirai, 65.), Iszlai (Szakály, a szünetben), Halmosi (Kalász, 61.) – Városi V. (Nagy O., a szünetben), Zamostny (Rácz, 55.), Radó (Tihanyi, 70.). Edző: Artner Tamás.

Olvasói sztorik