NB I

Simon Ádámot is csábítja a Videoton

A szombathelyiek szeretnék megtartani a középpályást, de a Palermo még mindig nem válaszolt nekik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint a Radó Andrásért a Haladásnak hivatalos ajánlatot tevő Videoton szeretné megszerezni a csatár egyik csapattársát, Simon Ádámot is. A középpályás az olasz Palermo játékosa, ezért velük kell egyezségre jutniuk a fehérváriaknak.

Érdeklődésünkre Illés Béla, a szombathelyiek egyik résztulajdonosa megerősített, hogy ő is hallott a Videoton érdeklődéséről Simonnal kapcsolatban. Hozzátette, szeretnék megtartani a játékost, és ezt már jelezték is írásban az itáliaiak felé, de a szicíliai ügymenetet ismerve nem csodálkozik, hogy még nem kaptak választ, tavaly is csak augusztusban bólintottak rá a megkeresésükre.

Ma eladhatják Radót és Németh Máriót

A közelmúltban elsőként a Rangadó.hu számolt be róla, hogy a Haladás hivatalos ajánlatot kapott két fiatal, tehetséges játékosáért, a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságra készülő Németh Márióért, valamint a felnőtt válogatott kerettag Radó Andrásért, utóbbi iránt a Videoton érdeklődik a legélénkebben, olyannyira, hogy több mint félmillió eurót sem sajnálna a megszerzéséért.

Értesüléseinket később a klub hivatalos honlapján Tóth Miklós ügyvezető is megerősítette, és elmondta: az ajánlatokat továbbította a tulajdonosoknak, ők döntenek, értékesítik-e a futballistákat.

A Rangadó.hu megkeresésére Illés Béla elmondta, hogy ezen a héten, valószínűleg hétfőn sor kerül a taggyűlésre, amelyen kimondják a végső szót a két fiatal ügyében.

A Nyugat.hu információi szerint a tárgyalások Radó ügyében ott akadtak el, hogy a Haladás több pénzt kér, mint amit a Videoton ajánl. Ma ebben az ügyben is fordulat várható.

A szombathelyiekhez eddig hárman érkeztek: Nagy Olivér, Városi Viktor és Zamostny Balázs, illetve kölcsönből visszatért Jagodics Márk és Farkas Márk. A távozók listája hosszabb, hiszen Bosnjak Predrag, Hrepka Ádám, Nagy Gábor és Tóth Péter, illetve a fiatalok közül Halmai Ramon sem, Guzmics Richárd és Simon Ádám sorsa pedig bizonytalan.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik