NB I

Válogatott kapus a Videotonban

A Mezőkövesdről távozó Horváth Tamás a Puskás Akadémia helyett a szomszédba igazolt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Horváth Tamás mindenben megegyezett a Videoton FC-vel és aláírt a klubhoz. A 27 éves kapus kilenc évig játszott az Újpestben, az elmúlt szezont pedig Mezőkövesden töltötte, ahol 21 meccsen jutott szóhoz. Teljesítményének elismeréseképpen a válogatott keretébe is meghívót kapott tavasszal.

– Ha egy Magyarországon futballozó játékost megkeres a Videoton FC, azt hiszem, óriási örömmel tölti el, én is így voltam ezzel. Egy nagy lehetőségekkel bíró klubhoz csatlakozhatok, ami minden évben a bajnoki címért és a nemzetközi szereplésért küzd, valamint de évek óta a magyar foci meghatározó szereplője. Mindent meg fogok tenni, hogy a kezdőcsapatba kerüljek – nyilatkozta a vidi.hu oldalon Horváth Tamás.

Burcsa Győző klubigazgató reményét fejezte ki, hogy Horváth Tamás hosszú távú megoldást jelent majd a Videoton kapujában. A játékos már együtt edz a csapattal és természetesen elutazik a szombaton kezdődő ausztriai edzőtáborba is, így pályára léphet a Paris Saint-Germain elleni felkészülési meccsen, amelynek hírét a fehérváriak honlapja hivatalosan is megerősítette.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik