NB I

Horváth Tamás iránt élénken érdeklődnek

Néhány csapattal már folynak a tárgyalások; minden bizonnyal létrejöhet a kapus klubcseréje.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint az várható volt, Horváth Tamás, a Mezőkövesd-Zsóry kapusa iránt élénken érdeklődnek különböző csapatok, hiszen a hétvégén záruló NB I-es szezon egyik legjobb teljesítményt nyújtó kapusa volt. A kiváló képességekkel rendelkező hálóőr nemzetközi tapasztalattal még nem rendelkezik, ahogy megkapta a rendszeres játéklehetőséget Mezőkövesden, élni tudott vele. Ziccereket hárított, reflexvédéseivel kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A bravúrjaira egyre többen felfigyelnek. Meccsről-meccsre bizonyította, hogy a hazai élvonal egyik legtehetségesebb hálóőre. Pintér Attila szövetségi kapitánytól a válogatott összetartásaira is meghívást kapott.

Noha 2013-ban kétéves szerződést írt alá Mezőkövesden, meglepő lenne, ha a válogatott keretben is számításba vett kapus az élvonalból kieső együttesnél maradna.

– Horváth hírnevének ugrásszerű növekedése egyértelműen annak köszönhető, hogy az új szakvezetőtől meghívást kapott a válogatott összetartásaira. Tehetségét többen észrevették, már a téli átigazolási szezon idején is érdeklődtek iránta. A játékos ügyeit intéző menedzserügynökséghez több csapattól érkezett megkeresés. A magyar élvonalból, valamint német és az olasz másodosztályból is jött érdeklődés a hálóőr felé. Horváth Tamást jelenleg szerződés köti a mezőkövesdi csapathoz, azonban néhány csapattal folynak tárgyalások. Ez biztosíthatja, hogy minden bizonnyal létrejöhet egy klubcsere – mondta az FMF Hungary Kft. hírlevelében Fülöp Ferenc, FIFA-licences játékosügynök.

Olvasói sztorik