Nemzetközi foci

Németh Krisztián kiköltözött

A jelek szerint eldőlt, hogy a válogatott csatár távozik a holland élvonalból kiesett Roda JC csapatától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Holland sportoldalak tavasszal, a szezon végén arról írtak, hogy élő szerződése ellenére távozik az élvonalból kiesett Roda JC magyar csatára, Németh Krisztián. A játékos akkoriban a Rangadó.hu érdeklődésére nem erősítette meg a hírt, mondván, még nem volt lehetőségük tárgyalni a klubvezetőséggel a jövőjéről.

A vi.nl hétfőn ismét megírta, hogy a Rodánál nem számítanak a 25 éves támadóra, aki nem is tért vissza a nyári felkészülés kezdetére, hanem Magyarországon az MTK-val tárgyal. A klub július 15-ig adott neki engedélyt a távolmaradásra. Napja Németh kiürítette a hollandiai lakását, úgy tűnik, biztosan nem tér vissza Kerkrade városába.

Korábban az MTK szakmai igazgatója, Garami József a Nemzeti Sportnak elmondta: abból a tényből, hogy Németh Krisztián csatlakozott hozzájuk, nem szabad messzemenő következtetést levonni, csupán a szabadsága alatt szállt be az itthoni edzésekbe.

A csatárt képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatója, Pataky Tibor a csakfoci.hu oldalon elmondta: nincs szó arról, hogy Németh Krisztián hazatérne. Való igaz, hogy távozik a Rodától, és a távozása feltételeiről már meg is egyeztek a hollandokkal, de egy másik külföldi klubban folytatja pályafutását.

Olvasói sztorik