NB I

Koman még mindig téma Diósgyőrben

A DVTK sportigazgatója is megerősítette, hogy Kádár Tamás nem igazol Lengyelországba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A múlt héten beszámoltunk róla, hogy Lengyelországban folytathatja pályafutását Kádár Tamás, a Diósgyőr és a magyar válogatott védője, miután a Wisla Kraków komolyan érdeklődött iránta. Vele kapcsolatban Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója annyit közölt hétfőn este a boon.hu oldalon, hogy marad a borsodi klubnál. Bővebb információt az okról nem árult el, de korábban arról lehetett olvasni, hogy lengyel sajtóértesülések szerint a fizetésen bukhat a szerződtetése.

A próbajátékon lévő dél-koreai Kim Ho-Young elnyerte Tomiszlav Szivics tetszését, vele kapcsolatban Árki úgy nyilatkozott, hogy sehol nem rendelkezik élő szerződéssel, tehát őt nem kötötte a hétfő éjféli átigazolási határidő. Továbbra is tárgyalnak vele, és közelednek az álláspontok.

Koman Vladimirrel hasonló a helyzet, néhány napja azt a nyilatkozatot tettem, hogy a képviselőjével még a hét elején beszélünk, ez az egyeztetés egyelőre nem történt meg, de meg fog – mondta Árki.

A húszéves montenegrói Luka Djordjevics már négy alkalommal játszott hazája felnőtt válogatottjában; az ő megszerzése is szóba került Diósgyőrben. Az orosz Zenit labdarúgója, viszont az előző szezont a holland Twente színeiben töltötte kölcsönben. Volt tárgyalás a klubjával és a menedzserével is, de a DVTK számára túl magas volt az összeg, amit fizetni kellett volna, így ez a transzfer meghiúsult.

Nincs sok esély Koman érkezésére

A Rangadó.hu értesülése szerint kedden (tehát ma) délelőtt tárgyal Koman Vladimir képviselője a diósgyőri vezetőkkel, de meglehetősen csekély, nagyjából tíz százalék az esély, hogy a DVTK-ban folytatja pályafutását. Meg kellene egyezniük az anyagiakkal kapcsolatban, illetve meg kellene győzni őt, hogy érdemes hazatérnie. Információnk szerint Belgiumból és Németországból továbbra is van érdeklődés iránta.

Olvasói sztorik