NB I

Kádár Tamás távozik Diósgyőrből?

Szinte biztos, hogy a DVTK válogatott védője a lengyel élvonalban folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén nyáron többször szóba került, hogy Kádár Tamás esetleg ismét külföldre szerződhet, de végül egyik pletyka sem vált valósággá, az Angliában és Hollandiában is megfordult válogatott védő továbbra is a Diósgyőrt erősíti, az Európa Liga-selejtezőkön és a bajnoki találkozókon is rendre pályára lép.

A Rangadó.hu legfrissebb értesülése szerint azonban könnyen lehet, hogy hamarosan mégis távozik a DVTK-tól, hiszen Németországból és a lengyel élvonalból is keresik. Volt ajánlata a Bundesliga II-ből, de Stieber Zoltán együttese, az első osztályú Hamburg is élénken érdeklődött iránta, ám lengyel forrásból úgy tudjuk, végül az Ekstraklasa realizálódik számára.

FRISS:

Kora délután elértük a Kádár Tamás ügyeit intéző menedzseriroda, a CMG egyik vezetőjét, Pataky Tibort, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: egy lengyel élvonalbeli klubbal valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatnak.

– Nem vagyok felhatalmazva, hogy eláruljam a klub nevét, de azt elmondhatom, hogy valóban van egyeztetés, ráadásul nem is egy lengyel élvonalbeli klubbal, de az egyik vonalat előhaladottnak nevezném – kezdte Pataky Tibor. – Ez nem egyedi dolog, van máshonnan is érdeklődés Tamás iránt. Egyébként nagyon jól érzi magát Diósgyőrben, tehát nincs ilyen típusú nyomás, hogy mindenáron elmenni bárhová, de a lengyel futball nyilván egy jó lehetőség. Nem szabad elfelejteni, hogy Kádár Tamás már volt Angliában és Hollandiában, tehát tudja, hol mire számíthat. Nem szabad semmit alábecsülni, a Diósgyőrt sem. Tamás jól érzi jelenlegi klubjában magát. Szereti a várost.

Olvasói sztorik