NB I

Kádár kölcsönbe is mehetne Krakkóba

Koman Vladimir ügyében a kapcsolatfelvétel megvolt, a következő tárgyalás a jövő héten várható.

Kapcsolódó cikkek

Még képben van külföldön is
Érdeklődésünkre az AFCK menedzsere, Kovács Bálint megerősítette Árki Gábor szavait, és elmondta, ebben az ügyben tulajdonképpen a klubot és a játékost is képviseli, hiszen most nem a klubot kell meggyőzni, hogy jól járna a játékossal, hanem a labdarúgót kell meggyőzni, hogy jól járna, ha a DVTK-hoz szerződne.
A Rangadó.hu értesülése szerint egyébként német és belga érdeklődés is van jelenleg Koman Vladimir iránt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rövidesen, vasárnap éjfélkor véget ér a nyári átigazolási időszak, de ez munkaszüneti nap, ezért a határidő a következő munkanap, vagyis szeptember 1-je, így hétfő éjfélig lehet lebonyolítani a klubok közötti tranzakciókat. Diósgyőrből a nyáron kilenc labdarúgó távozott és nyolc érkezett, de lehet, hogy ezek a számok még módosulnak. Szerdán dél-koreai próbajátékos csatlakozott a DVTK-hoz, Kim Ho-Young, akinek a sorsa legkésőbb a hétvégén eldől majd – írja a boon.hu.

Tomiszlav Szivics vezetőedző elmondta: a fiatal ázsiai nem tűnik ügyetlennek, de még nem született döntés a jövőjével kapcsolatban. Kádár Tamás lehetséges távozásáról csütörtökön írtunk.

– Napokon belül választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy megy, vagy marad. Egy komoly érdeklődő van, a lengyel Wisla Kraków – jelentette ki Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója, aki elmondta azt is, hogy akár kölcsönadásról is szó lehet, amennyiben ez a konstrukció mindhárom félnek, a kölcsönadó klubnak, a kölcsönvevőnek, valamint a játékosnak is megfelel. Árki azt is elárulta, már tudják, kit vinnének Kádár helyére, de konkrét nevet nem mondott.

A DVTK sportigazgatója megerősítette, hogy felvették a kapcsolatot Koman Vladimir képviselőjével. Köztudott, hogy a válogatott középpályás egyelőre nem talált magának új csapatot azok után, hogy eljött az orosz FK Krasznodartól.

– Arról beszélgettünk az őt segítő menedzserrel, hogy ha esetleg nem talál magának külföldi klubot, akkor nyitottak lennénk arra, hogy nálunk futballozzon – ismerte el Árki Gábor. – Vladimir nagyon szeretné, ha végre rendeződne a helyzete, nyilván a célja az, hogy maradjon a válogatott keretben is, amihez folyamatos játéklehetőség szükséges. Nekünk az ilyen esélyeket meg kell ragadnunk, próbálkoznunk kell, mert ha erősítünk, az előreviszi a csapatot, a klubot. Amennyiben az esélyeket nézzük, akkor kevés a remény arra, hogy Vladimir hozzánk jön, de azért néhány napon belül, a jövő hét elején még beszélünk a képviselőjével. Az átigazolási idő lejárta nem szorítja Vladimirt, hiszen szabadon igazolható.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik