NB I

Ultrák nélküli Újpest–Fradi

A Ferencváros fanatikus szurkolói bejelentették, hogy az őszi derbit is kihagyják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután közlemény jelent meg a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport Facebook-oldalán, amelyben a drukkerek leírták, hogy a tábor, a fanatikusok a kitiltások és a valódi B-közép szisztematikus ellehetetlenítése miatt ezúttal nem tudják a helyszínen biztatni kedvenceiket az Újpest otthonában, az élvonal nyolcadik fordulójában.

„Közeleg szeptember 21-e, a derbi napja! Bár ilyenre eddig nem volt példa, a tábor, a fanatikusok a kitiltások és a valódi B-közép szisztematikus ellehetetlenítése miatt ezúttal nem tud a csapattal tartani, nem tudja a helyszínen segíteni ebben az ütközetben a Ferencvárost. Más lehetőségünk nem lévén, bízva abban, hogy a távolból is erőt ad biztatásunk, a szervezett szurkolói csoportok közös demonstrációt tartanak a meccs időpontjában.

A rendezvényre – ahol valódi meccshangulatban, valódi, szurkolók által készített transzparensek, zászló között szurkolhatunk – minden Ferencváros-szurkolót hívunk és várunk!

Kérünk mindenkit, hogy aki nem ért egyet a klubvezetés szurkolóellenes magatartásával, az fejezze ki szolidaritását velünk és szurkolja végig a csoportokkal a mérkőzést!”

Olvasói sztorik