NB I

Tavaszig nem kötelező a klubkártya a Vidi-szurkolóknak

Az MLSZ hozzájárult, hogy a szeptemberre tervezett klubkártya-bevezetést a Videotonnál elhalasszák 2015-ig.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ elfogadta a Videoton kérvényét, így a 2014–2015-ös szezon 2014-ben megrendezésre kerülő mérkőzésein nem kötelező a klubkártya használata a bérlet- és jegyvásárláshoz, illetve a Sóstói Stadionba való belépéshez – számol be a vidi.hu. A belépők megváltásakor azonban – a hatályos jogszabálynak megfelelően – továbbra is szükség lesz a stadionba belépő szurkoló nevének, születési helyének és születési idejének megadására.

A klub ugyanakkor felhívja a szurkolók figyelmét, hogy azoknak, akik idegenbeli meccsekre is el kívánják kísérni a csapatot idén, valószínűleg mindenképpen szükségük lesz klubkártyára szeptember 15-től, ugyanis az NB I-es klubok maguk dönthetnek arról, hogy milyen dátumtól vezetik be kötelezően a klubkártya használatát.

A 2015-ös évben, a tavaszi szezon során már a Vidi mérkőzéseire is kötelező lesz a klubkártya, így 2015. február 23-tól bérletet és jegyet is csak azzal lehet majd vásárolni a Videoton mérkőzéseire, amelyek a Sóstói Stadion rekonstrukciós munkálatai idején a Pancho Arénában kerülnek megrendezésre.

A Videoton FC a bevezetési határidő elhalasztásától függetlenül szeptember elején megkezdi a klubkártya bevezetését – olvasható a klub honlapján.

Olvasói sztorik