NB I

Gyerekek, Fradi-jegyeket vegyetek!

Az FTC különböző szakosztályaiban sportoló gyerekeknek és a szüleiknek állítólag ingyen osztogatják Chelsea-meccs belépőit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napokban már több információ is kiszivárgott az interneten azzal kapcsolatban, hogy a várakozásokhoz képest meglehetősen kevés jegy talált eddig gazdára a vasárnapi Ferencváros–Chelsea stadionavató gálamérkőzésre. A szurkolók egyrészt a tenyérlenyomatos beléptető-rendszer, másrészt a magas jegyárak miatt döntöttek úgy, hogy kihagyják kedvenceik meccsét.

Ahogy közeledett a találkozó dátuma, úgy vált egyre sürgetőbbé az FTC vezetői számára, hogy találjanak valami megoldást, és ne csak félház legyen a várva várt eseményen. Óriásplakátokon hirdetik a meccset, Szlovákiából pedig turistabuszokkal szállítanák az érdeklődőket. A mérkőzés főtámogatójának, a Főtaxinak is jutott ezer darab, és az online jegyfoglaló-rendszer tanúsága szerint szerdán éjfél és hajnali fél 5 között több ezren váltottak jegyet az egyik, addig üresen tátongó szektorba.

A fradimob.hu információi szerint a klub közeli cégek ingyen belépőket kaptak, hasonlóan az állami szervekhez (például rendőrség, katasztrófavédelem), sőt egyes meg nem erősített pletykák szerint a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas tagjai is körlevelet kaptak, hogy szervezetten utazzanak fel a mérkőzésre.

Értesülésünk szerint az FTC különböző szakosztályaiban sportoló gyerekeknek és a szüleiknek állítólag szintén ingyen osztogatják a jegyeket, azzal a kitétellel, hogy ha elfogadják, de nem mennek el, ki kell fizetniük, hiszen a számítógépes rendszer pontosan jelzi, ha egy szék üresen marad.

Miután ez kitudódott, többen felháborodva keresték a Fradi irodáit azok közül, akik korábban 15-40 ezer forintért megvették a belépőjüket, hiszen nehezményezik, hogy most már ingyen osztogatják azokat, és követelik vissza a pénzüket.

Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója egy pénteki sajtóeseményen azt nyilatkozta, hogy jól fogynak a jegyek, bár ő aligha mondhatna mást…

Olvasói sztorik