NB I

Mégis jól fogynak a Chelsea-jegyek

A Főtaxi ezer belépőt vásárolt listaáron a Ferencváros vasárnapi stadionavató mérkőzésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros több tízmillió forintért a Főtaxinak adta el a Chelsea elleni vasárnapi gálamérkőzés főtámogatói jogát. Ezt Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója jelentette be a külön ebből az alkalomból szervezett pénteki sajtótájékoztatón. Hozzátette: a taxitársaság a D-szektorba szóló ezer belépőt vásárolt listaáron a zöld-fehér klubtól, és ezeket a cég promóciós célokra használhatja fel.

Szunomár Tibor, a Főtaxi Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a társaság, amely fennállásának századik évfordulóját tavaly ünnepelte, a belépőket törzsutasai között fogja szétosztani.

A két fél közötti megállapodás értelmében a taxitársaság emblémája kiemelt helyen szerepel majd vasárnap a ferencvárosi játékosok mezén. Ezen kívül a cég a mérkőzés előtti gálaprogram során 12 perces, a találkozó alatt pedig 9 perces megjelenési lehetőséget is kap a pálya széli reklámtáblákon. A hétvége során a társaság autói zöld-fehér szalaggal közlekednek majd.

Orosz Pál újságírói kérdésre cáfolta azt az értesülést, miszerint nem fogynak jól a belépők a Groupama Aréna vasárnapi, Chelsea elleni gálamérkőzésére. Elmondása szerint több szektorban már a jegyek 99 százaléka elkelt.

Orosz Pál szólt arról is, hogy szombaton délelőtt 10 órától egész napos Fradi Családi Ünnepet tartanak az Üllői úti stadion előtti területen, amelynek keretében a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni a régmúlt, a közelmúlt és a jelen ferencvárosi labdarúgóival, fotókat készíthetnek és a stadiont is bejárhatják velük. Emellett számos koncert, gyerekprogram és játék szórakoztatja majd a fiatalokat és az idősebbeket.

Olvasói sztorik