NB I

Jegyeket kérnek a Chelsea-szurkolók

A londoni klub magyar drukkerei is szeretnének ott lenni a Ferencváros elleni stadionavatón.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Chelsea Szurkolói Klub az FTC elnökéhez fordult, hogy könnyítse meg a londoni klub hazai drukkereinek jegyhez jutását a jövő vasárnapi stadionavató gálamérkőzésre.

Tisztelt Elnök Úr!

A Magyar Chelsea Szurkolói Klub nevében fordulunk Önhöz. A Szurkolói Klub (a Chelsea FC hivatalosan elismert hazai támogatói közössége) tagságának töredéke rendelkezik csak membership kártyával, amellyel jegyeket tud igényelni a megrendeződő Ferencváros–Chelsea mérkőzésre. A membership kártya után igényelhető jegyek számánál azonban jóval nagyobb a fizetőképes érdeklődés a klubtagság részéről.

További kártyák lekérése az átfutási időt figyelembe véve – különösen hogy szezonkezdet miatt „virtuálisan” is sorban állás van – jelentős késedelemmel jár, nem garantálva az igénylő számára az időbeli jegyhez jutás lehetőségét. A kérésünk az lenne, tudnánk-e valamilyen megoldást találni arra, hogy a Ferencvárostól kapjunk jegyet a vendégszektorba?

Nem szeretnénk hazai szektorba jegyet vásárolni, hiszen biztonságilag se lenne előnyös, valamint nem akarjuk a hazai szurkolóktól elvenni az élményt, amit az új stadion és a különleges meccs jelenteni fog. Tudomásunk szerint a Chelsea FC ezer jegyet igényelt, de a vendég szektor kapacitása ettől nagyobb. Felmérve az igényeket harminc darab jegyet szeretnénk igényelni, de tudjuk, hogy minden egyes jegy óriási segítség lenne számunkra e sporttörténeti napon.

A Szurkolói Klub nyilvántartást vezet az igénylőkről, garantálva hogy kizárólag klubszintű szerveződésben részt vevő és beazonosított Chelsea-szimpatizáns jutna belépőhöz. Reméljük sikerül a nehézségekből lehetőséget teremteni, hiszen közös a célunk, egy fantasztikus mérkőzés telt ház előtt!

Köszönettel, a Magyar Chelsea Szurkolói Klub elnöksége

Olvasói sztorik