NB I

Kihirdették a Fradi–Chelsea jegyárait

Az augusztusi stadionavatóra 6300 forinttól lehet belépőt venni, de csak szurkolói kártyával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros honlapján nyilvánosságra hozták az angol Chelsea elleni, augusztusi stadionavató gálamérkőzés jegyárait, amelyek itt megtekinthetők.

Jegyárusítás

A jegyek árusítása július 14-én kezdődik mind a helyszínen, mind online. Az első napon, tehát hétfőn a pénztárak 11 órakor nyitnak.

A pénztárak (július 14. kivételével) minden nap, hétvégén is 10 és 20 óra között tartanak nyitva az Üllői út felé eső főpénztárban.

Bérletes akció

Július 14-16, között csak a bérlettel rendelkező drukkerek válthatnak belépőt.

A bérletesek 30 százalékos kedvezményt kapnak, amennyiben saját helyükre veszik a jegyet.

Az akció három napjában fenntartják minden bérletes saját helyét.

A bérletesek a háromnapos akció során nem tudnak jegyet venni nem bérletes szurkolónak.

A harminc százalékos kedvezmény csak akkor érvényes, ha a bérletes saját helyére veszi meg a belépőt. Ezért érdemes az első három nap során megvásárolni a jegyet, mivel később a klub nem tud garanciát vállalni arra, hogy a bérletesek saját bérletes helyükről tudják megtekinteni a mérkőzést.

Alapfeltételek

Jegyet csak az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet vásárolni. Július 17-től bárki vásárolhat jegyet, akár a helyszínen, akár online.

A jegyvásárlás során nem feltétel a személyes megjelenés, kártyaszám bediktálásával is lehet jegyet venni másnak. Ez igaz mind a bérletes, mind a nem bérletes árusítási időszakra is.

Online jegyértékesítés

A mérkőzésre az online jegyrendszeren keresztül is lehet belépőket vásárolni július 14-től, de az első három napban kizárólag a bérlettel rendelkező szurkolók vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.

Az online jegyvásárláshoz a fradi.hu és a groupamaarena.hu oldalon keresztül is el lehet jutni.

Az online jegyértékesítő rendszerben a bérletes az első három napban csak a saját helyére tudja megvenni a jegyét. Ha nem a saját helyére akarja megvenni a jegyet (ebben az esetben nem érvényes a harminc százalékos kedvezménye), azt csak a jegypénztárban tudja megtenni.

Lehetőség nyílik online jegyvásárlás esetén akkor is jegyet venni, ha nincs még szurkolói kártyája a vevőnek. Ekkor a vásárlás után hét nap áll rendelkezésre a szurkolói kártya kiváltására. Amennyiben nem váltja ki hét napon belül a szurkolói kártyát, a foglalás érvényét veszti. A kifizetett pénzt harminc napon belül visszautalják húsz százalékos kezelési költség levonása után.

Azonnali regisztrálás és vásárlás

A helyszínen, a pénztárban a regisztrálást a jegy vásárlásakor is el lehet végezni, ezért külön nem kell elmenni a stadionhoz. Aki a regisztrálás után rögtön bérletet vásárol az új szezonra, azonnal érvényesítheti a Chelsea meccsre érvényes bérleteseknek szánt harminc százalékos kedvezményét.

Extra

A nyitómérkőzésre minden jegyet vásárló szurkoló az 1974-es stadionavató mintájára készült emlékplakettel gazdagodik.

„Fradi-tábor nélkül maradhat a Groupama Aréna”

Magyar Balázs, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének elnöke a 24.hu oldalon elmondta, ilyen feltételek – íriszképből, ujj- vagy tenyérnyomatból generált ún. biometrikus kód – mellett nem lesznek Fradi-drukkerek az új stadionban.

– Érthetetlen. Elfogadható magyarázatot nem kaptunk még erre senkitől. A világon egyedülálló lesz a stadionok tekintetében a Ferencvárosé. Sőt, ha jól tudom, talán csak az Interpol használ hasonló beléptető rendszert. Amíg nem változik semmi, addig a szurkolói csoportok egyik tagja sem teszi majd be a lábát az új arénába. Szép a stadion, de nagyot hibáztak az utolsó fázisban ezzel a döntéssel – mondta Magyar Balázs.

Olvasói sztorik