NB I

Az FTC nem szervez nyereményjátékot

Az FTC nem szervezett nyereményjátékot és nem adott át a Chelsea elleni, augusztus 10-i mérkőzésre szóló jegyeket ilyen célra – tudatta a klub az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A cáfolat előzménye az, hogy – amint a közleményben olvasható – az elmúlt napokban ismeretlenek a közösségi médiában több oldalon is nyereményjátékot hirdettek olyan látszatot keltve, mintha ahhoz a Ferencvárosi Torna Clubnak bármilyen köze lenne. A Facebook-bejegyzésekben azt ígérték, hogy emelt díjas SMS küldésével az FTC–Chelsea mérkőzésre belépőjegyekhez lehet jutni.

Az FTC felhívja minden szurkolója figyelmét, hogy a hatósági eljárást megelőzően egyelőre nem azonosítható személyek az FTC szurkolóit és szimpatizánsait szándékosan megtévesztik, mellyel mindannyiunk számára kárt és jelentős joghátrányt okoznak. Mivel magatartásukkal csalást követnek el az adott játék szervezői, így velük szemben és ellenük a klub valamennyi rendelkezésre álló jogi eszközzel fel fog lépni – áll a közleményben.

Ezúton ismét rögzítjük, miszerint az augusztus 10-i mérkőzésre kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet vásárolni belépőt, amellyel kizárólag a kártya tulajdonosa léphet be.

A Ferencvárosi Torna Club a közleményben megerősítette, hogy nem szervez semmilyen nyereményjátékot a nyitómérkőzéssel kapcsolatban.

Ezért kérjük, ne küldjenek emelt díjas SMS-eket az illetéktelen játékszervezés során megadott telefonszámra. Amennyiben újabb oldalakon találkoznának a nyereményjátékra való felhívással, kérjük, jelezzék azonnal a sajto@fradi.hu címen, vagy hivatalos Facebook-oldalunkon üzenet formájában – szögezte le az FTC.

A közlemény szerint a nyitómérkőzéssel kapcsolatban a részletes jegyinformációkat, jegyárakat hamarosan közzéteszik a fradi.hu oldalon. A jegyek árusítása július 14-én kezdődik, az első három napban a bérletesek vásárolhatnak belépőket.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik