NB I

Világsztárok a Fradi ellen

A Chelsea menedzsere, José Mourinho kihirdette 25 fős keretét a Ferencváros elleni meccsre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az angol Chelsea menedzsere, José Mourinho csütörtök este kihirdette25 fős keretét a török Fenerbahce és Besiktas, illetve a Ferencváros elleni felkészülési mérkőzésekre.

A világbajnokságon résztvevő brazil Willian, Oscar, Ramires trió, valamint az aranyérmes német Andre Schürrle csak hétfőn csatlakoztak a többiekhez, ennek ellenére ők is tagjai a keretnek, ahogy a korábban sérüléssel bajlódó Mark Schwarzer is.

Pénteken két 45 perces jótékonysági mérkőzést játszanak a londoniak. A bevétellel a májusi, törökországi bányakatasztrófa során elhunyt vagy megsérült munkások családjait segítik. A csapat szombaton érkezik Budapestre, vasárnap pedig a Ferencváros ellen lép pályára a Groupama Aréna ünnepélyes avatóján.

A Chelsea kerete

Petr Cech, Mark Schwarzer, Thibaut Courtois, Cesar Azpilicueta, John Obi Mikel, Branislav Ivanovics, Nemanja Matics, Kurt Zouma, Ramires, John Terry, Oscar, Nathan Ake, Willian, Marco van Ginkel, Andreas Christensen, Eden Hazard, Andre Schürrle, Mohamed Salah, Fernando Torres, Diego Costa, Gary Cahill, Cesc Fabregas, Victor Moses, Filipe Luis, Didier Drogba

Olvasói sztorik