NB I

Cahill kemény meccsre számít

A Chelsea angol válogatott játékosa elmondta: nem csak az esemény, a mérkőzés is fontos számukra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gary Cahill, a Chelsea angol válogatott labdarúgója kemény meccsre és egyedülálló élményre számít a Groupama Aréna vasárnapi megnyitóján, amelyen csapata a házigazda Ferencvárossal csap össze.

– Tudjuk, hogy Magyarország mindig nagyon erős nemzet volt a futball tekintetében, és hogy legendás labdarúgókat adtak a világnak – mondta a védő a zöld-fehér klub honlapjának adott exkluzív interjúban. – Ezért is nagyon várjuk már, hogy Magyarországra érkezzünk és megnyissuk a Groupama Arénát, ráadásul első csapatként pályára lépni egy teljesen új stadionban, mindig nagyon örömteli és különleges érzés. Reméljük, a szurkolók jól fogják majd érezni magukat és remek szórakozást nyújtunk nekik.

A Chelsea felkészülésében nagy jelentősége van a megnyitónak, hiszen a Premier League mérkőzéssorozata a jövő hétvégén veszi kezdetét.

– Nem csak az esemény, természetesen maga a mérkőzés is nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen ez az egyik utolsó találkozónk, mielőtt elkezdődik a szezon – folytatta Cahill. – Reméljük, a Fradi elleni mérkőzésre a mostaninál is fittebbek és élesebbek leszünk, aminek köszönhetően kiváló összecsapást játszhatunk a zöld-fehérekkel.

A játékos a honlapon keresztül a Chelsea-vel szimpatizáló magyar drukkereket is köszöntötte.

– Örömmel hallottam, hogy Magyarországon nagyon népszerű klub a Chelsea. Emiatt külön várjuk a stadionmegnyitót, nagyszerű lesz találkozni az ottani drukkerekkel és nekik is megmutatni magunkat – fogalmazott.

A vasárnapi mérkőzés 19 órakor kezdődik majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik