NB I

DVTK: tisztes helytállást várnak

Esélytelenül lép pályára csütörtökön a Diósgyőr az EL-selejtező oroszországi visszavágóján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első mérkőzésen elszenvedett 5-1-es vereség után a továbbjutásra esélytelenül lép pályára a Diósgyőr csütörtök este az FK Krasznodar vendégeként az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának visszavágóján.

A borsodiak szerda reggel indultak el Oroszországba, az utazó keretben a sérülések miatt csak két kapus és 16 mezőnyjátékos kapott helyet. A vezetőedző Barczi Dávid, Antal Botond, Elek Ákos, Szenad Huszics és Miroszlav Grumics játékára nem számíthat sérülés miatt.

A meccs közép-európai idő szerint 18 órakor kezdődik, a játékvezető a német Christian Dingert lesz.

A DVTK múlt csütörtökön a debreceni Nagyerdei Stadionban kapott ki a Krasznodartól, azóta a bajnokság második fordulójában 1-1-es döntetlent ért el Újpesten. Az EL-ben a továbbjutáshoz hatalmas bravúrt kellene végrehajtania, a cél reálisan nem lehet más, mint egy jó mérkőzésen, szép eredménnyel búcsúzni a sorozat idei kiírásától.

A DVTK honlapján indított szavazásból kiderül, a diósgyőri drukkerek is hasonló véleményen vannak: a voksolók 67 százaléka tisztes helytállást vár a csapattól, a továbbjutásban a szurkolók 16 százaléka reménykedik, az újabb súlyos vereséget pedig a szavazók 15 százaléka tartja valószínűnek.

Olvasói sztorik