NB I

Összekarcolták és levizelték Kovács Zoltán autóját

A DVTK Európa Liga-meccse után megrongálták a klub korábbi sportigazgatója, Kovács Zoltán autóját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Klubunk sajnálattal értesült arról, hogy a DVTK – FK Krasznodar mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadion VIP-parkolójában ismeretlenek megrongálták az Újpest sportigazgatója, Kovács Zoltán gépkocsiját.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hasonló, a sportpályákra nem való eset a jövőben ne fordulhasson elő” – áll a diósgyőri klub közleményében.

Mint ismert, Kovács Zoltán korábban a DVTK-nál dolgozott sportigazgatóként, majd idén nyáron visszament korábbi egyesületéhez, az Újpesthez.

A Blikk beszámolójaszerint a sportvezető a lila-fehér klub címerével ellátott szponzorkocsival érkezett a találkozóra és kevésen múlt, hogy nem tudott hazamenni vele Budapestre. A járművét megrongálták, mind a négy gumiját leeresztették, az autót összekarcolták, a motorháztetőre DVTK feliratot véstek és az egyik diósgyőri szurkolói csoport matricáit is ráragasztották. Sőt, a lap úgy tudja, a kocsit le is vizelték. A tettesek aligha tudták, hogy Kovácsé a jármű, valószínűleg azért veszíthették el a fejüket, mert meglátták rajta a rivális egyesület címerét.

Olvasói sztorik