NB I

Spanyol csatár az MTK-ban

Sergio Fernando Tamayo megfelelt a próbajátékon.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Spanyol csatárt szerződtetett az MTK: a 23 éves Sergio Fernando Tamayo két évre írt alá. Előzőleg a Sociedad Deportiva Logronés csapatában szerepelt a spanyol harmadosztályban.

A támadó már egy ideje az MTK-nál készül, az első és a második keretben is pályára lépett edzőmérkőzéseken.

– Remekül képzett játékosok alkotják a csapatot, a társaság sokkal többre hivatott, mint ahogy azt a tavalyi bajnoki helyezésük mutatja – nyilatkozta új klubja Facebook-oldalán Sergio, akire a támadósor jobb- és baloldalán, illetve középen is számíthat a szakvezetés. – Elsősorban segíteni szeretném az MTK-t, és azt ígérem, hogy ezért a célért minden lehetséges eszközzel harcolni fogok. Nagyon kemény munkát fogok végezni, csak figyeld meg.

A kék-fehérek sérültjei közül Baki Ákos már a gyógytornásszal és a rehabilitációs edzővel készül, talán rövidesen bekapcsolódhat a közös munkába. Csiki Norbert még mindig harcképtelen, megkezdte az edzéseket, de sérülése makacsnak bizonyult, így ő még orvosi eset. Vass Patrik néhány napja és kedden is kontrollon esett át, lassan mehet rehabilitációra. Halmai Ramon egészséges, dolgozhat a csapattal. Torghelle Sándor szerdán ultrahangra megy, amelyen a combfeszítő izmát vizsgálják meg.

Olvasói sztorik