NB I

Debrecenben köthet ki Radó

A Videoton és a Fradi helyett nevető harmadikként a bajnokcsapat lehet a befutó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A fradisziv.com értesülései szerint változott a helyzet a klub átigazolási politikájában, mert a vezetők nem akarnak költekezni, de mindenféleképpen erősíteni akarnak az Európa Liga-selejtező kezdetéig.

Radó Andrással kapcsolatban a jelenlegi piaci értékének a töredékét ajánlotta a Fradi a Haladásnak, de ezt a szombathelyiek elutasították. Amennyiben a taktikai húzás bejön, a Ferencváros olcsón juthat az első számú magyar csatártehetséghez. A Radóért tett ajánlat közelebb van az Ugrai Rolandért fizetett 15 milliós vételárhoz, mint a többször is emlegetett több százmilliós összeg. A Fradi mellett a Videoton is szeretné megszerezni az utánpótlás-válogatott játékost, de lehet, hogy a nevető harmadik Debrecen mezét ölti magára a támadó. A cikk szerint a döntés nem Radó kezében van.

A védelem megerősítését Guzmics Richárddal folytatná az FTC, a menedzsere egy hét gondolkodási időt kért a Fradi vezetőitől.

A Ferencváros is ajánlatot tett Bognár Istvánért, aki jelenleg a Mezőkövesd labdarúgója. A borsodiak fontolgatják az ajánlatot, a játékos hajlana arra, hogy a zöld-fehérekhez kerüljön.

Futács Márkó sorsa a szinte biztosan érkező német csatár, és Radó András függvénye is. Jova Levente távozása is napirenden volt, de ő nem szeretne elmenni a Videotonhoz. A csereként felajánlott Gyurcsó Ádám viszont szívesen futballozna az Üllői úton.

Olvasói sztorik