NB I

A másodedző lett az edző

A várakozásoknak és a híreknek megfelelően Joan Carrillo Milan lett a fehérváriak új vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A spanyol szakember három éve dolgozik Székesfehérváron, a továbbiakban ő irányítja a csapatot. Ahogy azt a Rangadó.hu elsőként megírta, a másodedzői posztot Nagy Mihály tölti be, az erőnléti edző Antonio Gil Puerto lesz.

Burcsa Győző klubigazgató avidi.hu oldalon elmondta, hogy a Paulo Sousa és José Gomes mellett is tevékenykedő spanyol edző jól ismeri a játékosokat és a magyar futballközeget.

– Látom benne a tüzet, a gondolatai egyeznek az enyémmel, így maximálisan meg tudok bízni benne. Nem mindig a sztárok jelenléte vezet eredményre, egy precíz, a munkájához jól értő, azt százszázalékosan végző szakember ugyanúgy érhet el nagy eredményeket, és Joan Carrillóban megvan ez a lehetőség. Igyekeztem olyan embert választani másodedzőnek, akinek a mentalitása, a felfogása, a munkához, illetve a játékosokhoz való viszonya és az emberi kvalitásai alkalmassá teszik erre a feladatra. Nagy Mihály ilyen ember. Az elmúlt napokban nagyon sokat beszélgettünk Joannal és Mihállyal a futballról, és a véleményünk nagyon egyezett a rend, a fegyelem, a labdarúgás iránti alázat, de akár a taktika tekintetében is. Egy kezdődő, nagy eredményt váró együttműködésnek ez kitűnő alapot biztosít – magyarázta Burcsa Győző.

Olvasói sztorik