NB I

Egyenlő feltételeket követelnek

Fellebbezést és törvényességi felülvizsgálati kérelmet is benyújtottak az MLSZ-hez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ismeretes, hogy a Mezőkövesd-Zsóry FC Kft. jogosulatlan játék miatt megóvta az Újpest–Kecskemét bajnoki mérkőzést. Ezt az MLSZ versenybizottsága – tárgyalás nélkül – megalapozatlanság miatt elutasította.

– Megtámadtuk az elsőfokú határozatot, és ez ellen fellebbezést nyújtottunk be az MLSZ-hez, valamint az ügyben törvényességi felülvizsgálati kérelemmel fordultunk a szövetség jogi bizottságához – mondta a boon.hu oldalon Bocsi Anna ügyvezető. – Az álláspontunk változatlan: a fővárosiak hat labdarúgója egy idény alatt három klubban szerepelt, erre pedig nem ad lehetőséget az MLSZ versenykiírása. Az általunk megkérdezett jogászok szerint teljesen egyértelmű, hogy igazunk van: ennek szellemében mi azt szeretnénk, ha a pályán és a jogban is egyenlő feltételeket biztosítana a csapatok számára az MLSZ.

Az ügyvezető azt mondta, Tóth László vezetőedző szerződése június 5-ig van érvényben. Még nem ültek le tárgyalni vele, erre ezen a héten kerülhet sor. Ugyanez igaz azokról a játékosokról, akiknek lejár a szerződésük.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik