NB I

Kihoztuk a meccsből a maximumot

Az előző szövetségi kapitány, Egervári Sándor szerint a döntetlen elfogadható eredmény a dánok ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök este a magyar válogatott Dánia legjobbjait fogadta felkészülési mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban. A találkozón a mieink Dzsudzsák Balázs és Varga Roland góljával kétszer is vezetést szereztek, de a dánok mindkétszer egyenlítettek, így a vége 2-2 lett. A Rangadó.hu kíváncsi volt a nemzeti együttes előző szövetségi kapitánya, Egervári Sándor véleményére a meccsről.

– Kihoztuk a mérkőzésből a maximumot – kezdte honlapunk megkeresésére Egervári Sándor. – Kétségtelen, hogy maximálisan kihasználtuk a lehetőségeinket, és kihoztuk a meccsből azt, amit lehetett. Egy ilyen erős csapattal szemben jó eredmény a döntetlen. Ha azt vesszük alapul, hogy több újoncot is avatott a szövetségi kapitány, akkor abszolút elfogadható eredmény volt ez ebben az időszakában a válogatottnak.

Egervári kiemelte, hogy ezúttal is elnyerte a tetszését Gulácsi Péter teljesítménye. Emlékezhetünk, hogy a fiatal kapussal korábban az utánpótlás-válogatottnál együtt dolgozott.

– Tulajdonképpen meglepetés nem volt, hiszen Gulácsi Péter hosszútávon is versenyképes lesz Bogdán Ádámmal együtt. Két kiváló, nagyszerű fiatalember nőtt fel, és érte el a válogatott szintet. Az U20-as világbajnokságon a szakemberek is az egyik legjobb kapusnak tartották Gulácsit, és azóta is szépen fejlődik. Nekem nagyon tetszett a teljesítménye, mint ahogy tetszett már néhány évvel ezelőtt is, az egyiptomi világbajnokságon is. Varga Roland is ott volt akkor az U20-as vébén, most pedig góllal debütált a felnőttek között. Lang Ádám is kifejezetten jó benyomást keltett. Több újoncot avattunk, és azt mondhatom, hogy mindegyikük megállta a helyét. Az előbb említett három játékostól talán még többet is kaptunk, mint amit lehetett várni egy debütálás alkalmával.

Olvasói sztorik