NB I

Elkészült a Nagyerdei Stadion

Nagyszabású, egész napos majálissal nyitja meg kapuit két hét múlva az új létesítmény.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elkészült a stadion – írja a debreceni Nagyerdei Stadion honlapja, amelyen friss képgaléria is látható az impozáns létesítményről.

Az aréna május 1-jén nyitja meg kapuit ünnepélyes keretek között. A délelőtti és a kora délutáni órákban ingyenes programokkal várják az érdeklődőket a Nagyerdei Majálisra.

A külső rendezvénytéren gyerekprogramokkal, ingyenesen használható játékokkal, gólyalábasokkal várják a látogatókat. Felfújható és ügyességi játékokat, óriási ugráló-várakat próbálhatnak ki a gyerekek, valamint részt vehetnek kézműves foglalkozásokon.

Déltől másfél órás koncertet ad a Csík Zenekar, 14 órától pedig a világ legnagyobb rajzfilmslágerei szólalnak meg a Zenetheatrum előadásában. Ezután a Fórum Divatgála, majd a Bikini együttes következik.

A stadion 18.30-kor nyitja meg kapuit, az Avató Gála pedig 20.20-kor veszi kezdetét. A változatos zenei programot Heincz Gábor, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Koroknai Árpád, Radics Gigi, Sasvári Sándor, Tóth Gabi és Tóth Vera biztosítja. A rendezvény nemzetközi sztárja: Lou Bega. Az Abrakazabra zenekar és a Kodály Filharmónia Debrecen garantálja a gála magas zenei színvonalát. A debreceni Valcer Táncstúdió speciális, monumentális koreográfiáját kizárólag a nyitóünnepségen élvezheti a közönség.

A vadonatúj arénában rendeznek Loki-öregfiúk meccset, fellép a magyar válogatott All Star és a DVSC All Star is. A nézők láthatják Sándor Tamást, Szatmári Csabát, Madar Csabát, Détári Lajost és Esterházy Mártont is.

Lenyűgöző vizuális effektek, látványos pirotechnikai elemek és tűzijáték emeli a nyitó ünnepség színvonalát.

Olvasói sztorik