NB I

Stadiontúra Esterházyval és Dombival

Ismert arcok tették tiszteletüket csütörtökön a megnyitás előtt álló létesítményben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön a Nagyerdei Stadionban járt az 1986-os világbajnokságon szereplő magyar válogatott csatára, Esterházy Márton; a Loki-legenda Dombi Tibor – mindketten pályára lépnek május 1-jén a stadionavatón – illetve a megnyitón fellépő Király Viktor énekes és a DVSC női kézilabdacsapata is.

Dombi elárulta, hogy hatodik vagy hetedik alkalommal jár az általa képeslapra illőnek titulált létesítményben, de szinte mindennap elautózik mellette, és nem tud betelni a látványával. A stadiontúra végén a kézilabdás lányok megígérték, hogy ott lesznek a megnyitón, és amikor csak tehetik, a Loki meccsein is teli torokból biztatják majd a futballistákat – írja a haon.hu.

– Jelenleg félháznál tartunk, tehát aki itt akar lenni a Nagyerdei Stadion majálisán, az igyekezzen, mert le fog maradni erről a csodáról – jelentette ki az NSR Kft. kommunikációs vezetője, Krecz Tibor. Az előzetes hírek szerint nem csak a debrecenieket mozgatja meg az esemény, de a turistákat is, akik ugyancsak szép számban jelen szeretnének lenni a nem mindennapi ünnepen, május elsején.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik