NB I

Stadionszemle Debrecenben

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársai pénteken a hamarosan elkészülő, a május 22-i Magyarország–Dánia barátságos mérkőzésnek otthont adó debreceni Nagyerdei Stadionban jártak.

Az MLSZ eseményszervezési, kommunikációs és marketing munkatársai, valamint biztonsági szakemberei vettek részt a bejáráson. A stadionban már az utolsó simításokat végzik a május elsejei átadás előtt. A szövetség illetékesei megbizonyosodtak arról, hogy a válogatott csodálatos környezetben léphet pályára a dánok ellen, a minden igényt kielégítő, európai szinten is kiemelkedően modern stadionban biztosított a szurkolók színvonalas szórakozása.

A stadion megtekintése után tartott értekezleten szó esett a legfontosabb szervezési kérdésekről, a május 22-i találkozó pontos forgatókönyvét a későbbi bejárások és megbeszélések után véglegesítik a szervezők. A szövetség reményei szerint a mérkőzésen telt ház, húszezer szurkoló előtt játszhat a válogatott. A jegyeket a tervek szerint április végén kezdik árusítani – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik