NB I

Kevesebb, mint egy hónap múlva…

Hivatalosan is bejelentették, hogy május elsején avatják a DVSC új otthonát, a Nagyerdei Stadiont.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Május elsején, nagyszabású gálaműsor keretében adják át az új debreceni Nagyerdei Stadiont – jelentette be Kósa Lajos, a város polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Tájékoztatása szerint 18:45-kor nyitják meg a stadion kapuit, az egyórás zenés műsor este nyolc órakor kezdődik. Utána focigálát rendeznek, előbb a csapat jelenlegi játékosai egymás ellen futballoznak. A második meccsen a DVSC-öregfiúk játszanak a magyar öregfiúk-válogatottal.

Kósa Lajos a további menetrendről elmondta: május 6-án Magyar Kupa-elődöntőt láthatnak a szurkolók, míg május 10-én az Újpestet, június 1-jén pedig Bp. Honvédot fogadja a DVSC a Nagyerdei Stadionban, utóbbi meccsel zárják a bajnokságot.

Ha sikerrel veszi a Debrecen a Videoton elleni elődöntőt, akkor a Ligakupa fináléjának hazai mérkőzését is az új stadionban tartják. Ezekre az összecsapásokra április 8-án kezdik árusítani a jegyeket és bérleteket, és akiknek bérletük van az Oláh Gábor utcai stadionba, csak regisztrálniuk kell.

Szűcs Gyula, a kivitelező Hunép Zrt. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: a stadion csaknem teljesen készen van. Jelenleg folynak a hatósági bejárások és a műszaki felülvizsgálás, május elsejére pedig minden készen áll majd a szurkolók és az érdeklődők fogadására.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik