NB I

Szélesi Zoltán az MTK-val készül

Az Újpestről távozó védő szabadon igazolható, és még ebben az évadban szeretne pályára lépni új csapatában; a Mezőkövesd is képbe került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szabadon igazolható Szélesi Zoltán! Az egykori válogatott védő szolgálataira nem tart igényt az újpesti csapatot működtető gazdasági társaság, az Újpest 1885 Futball Kft., és vezetőinek nyilatkozatai alapján bármelyik pillanatban ingyen megszerezhető.

– Egyeztettem a szövetség képviselőivel, ők azt mondták, hogy szabad státuszú játékos vagyok, tehát nem kell kivárnom a következő átigazolási időszakot, akár azonnal szerződtethetnek – mondta a Blikk hasábjain Szélesi, aki az újpesti klubbal való vitás ügyét, furcsa mellőzését jogi útra tereli.

A játékos elhagyta a Megyeri úti pályát, de formában akar maradni, ezért egyelőre az MTK-ban edz.

– Elsőként Domonyai László klubigazgatóval beszéltem, ő továbbította kérésemet az edzőkhöz, akik szívesen fogadtak. Így néhány napja már a Hungária körúton készülök. Várom az ajánlatokat, hiszen még ebben az évadban szeretnék pályára lépni új csapatomban – tette hozzá a védő.

FRISS:

A DigiSport televízió péntek reggeli adásában Szélesi elmondta, hogy a mai nap folyamán, vagyis pénteken várható döntés arról, hol folytatja pályafutását. Képben van a Mezőkövesd is, ahol az újpesti kötődésű Véber György, Szlezák Zoltán kettős az edző.

Olvasói sztorik