NB I

Fontos győzelem volt

Garami József szerint nagyon nehéz helyzetbe került volna csapata, ha nem veri meg a Paksot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton a Paks otthonában lépett pályára az MTK az élvonal 23. fordulójában. A találkozó előtt a fővárosiak álltak a kiesést jelentő utolsó előtti helyen, a hazaiak pedig egy pozícióval előttük. A kiesés elől menekülő együttesek csatáját végül az MTK nyerte 3-1-re, és megelőzte a tabellán a tolnaiakat. A kiesőzónától jelenleg két pontra álló kék-fehérek vezetőedzője, Garami József a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, hogy rettentően nehéz helyzetbe kerültek volna, ha nem gyűjtik be Pakson a három pontot.

– Nagyon örültünk a győzelemnek, számunkra ez rendkívül fontos volt – kezdte Garami József. – Jól küzdött a csapat, és helyenként jól is játszottunk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Ez egy fontos dolog, hiszen nagyon nehéz szituációban vagyunk így is. Ha pedig nem nyertünk volna, akkor pláne rettentően nehéz lenne a helyzetünk. Összességében nem a tavaszi szereplésről van szó. Ami az eredményeket illeti, az egész éves teljesítményünk gyenge volt. Most itt tartunk, és nagyon oda kell figyelnünk, hogy nagyobb baj ne történjen.

A következő fordulóban azonban kőkemény találkozó vár Garami mester tanítványaira, szombaton ugyanis az éllovas Debrecen látogat a Hungária körútra.

– Nagyon jó csapat a DVSC, és minden évben nagy küzdelmeket vívtunk hazai pályán és idegenben is. Időnként sikerült jó eredményt elérni, és nyerni. Nagyon ránk férne most, hogy pontot tudjunk szerezni a Debrecen ellen – mondta Garami József.

Olvasói sztorik