NB I

Elszakadt Vaskó oldalszalagja

Későbbi vizsgálatok után dől el, hogy meg kell-e műteni a középhátvéd térdét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az újonc Puskás Akadémia szombaton nagy meglepetésre 3-2-re nyert a Diósgyőr otthonában, a felcsúti csapatból azonban hiányzott Vaskó Tamás, aki egy héttel korábban, a Mezőkövesd ellen térdsérülést szenvedett: belső oldalszalag-szakadás miatt számára nagy valószínűséggel véget ért a szezon. A Rangadó.hu megkeresésére a télen éppen Mezőkövesdről érkező játékos elárulta, hogy a későbbi vizsgálatok után derül ki, kell-e műteni a bal térdét, és mennyi időt kell kihagynia.

– Most pihenek még egy hetet, és utána tudják újra megnézni a lábamat, hogy milyen állapotban van – kezdte Vaskó Tamás. – Elvileg elszakadt a belső oldalszalagom a bal térdemben. A Mezőkövesd elleni meccs harmincadik percében Harsányi Zoltán nagy lendülettel rám vezette a labdát. Ha jól emlékszem, rálépett a labdára és elesett, majd azzal a lendülettel a térdével elvitte befelé az én térdemet, így történt a sajnálatos sérülés. A későbbi vizsgálatok után fog kiderülni, hogy szükség lesz-e műtétre, és akkor dől el az is, hogy mennyi időt kell kihagynom.

Vaskó nagyon örül, hogy csapata fordítani tudott idegenben, és elmondta, jobban izgult a meccs nézése közben, mintha a pályán lett volna.

– Nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk Diósgyőrben, nagyon szurkoltam a fiúknak. Jó volt látni, hogy megfordították a meccset. Jobban izgultam, mintha én játszottam volna. Nagyon rossz ilyenkor kívülről nézni a társakat, főleg akkor, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. Szerencsére azonban győztünk, aminek nagyon örültem. Gratuláltam a játékosoknak és a mesternek is, és nagyon remélem, hogy a továbbiakban is ilyen jól fogunk szerepelni – mondta Vaskó Tamás.

Olvasói sztorik