NB I

Vaskó Tamás külföldre vágyik

A korábbi válogatott védő jól érezte magát Mezőkövesden, de inkább légiósként képzeli el a jövőjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Miután távozott Kecskemétről, sokáig nem volt csapata Vaskó Tamásnak. A korábbi válogatott védő egészen novemberig klubot keresett, majd az újonc Mezőkövesdhez igazolt, de a szerződése csak december 31-ig szól. Érkezésével a borsodiak védelme jóval stabilabbá vált, és az eredmények is szépen alakultak, így a kiesőzónából is elmozdultak. A Rangadó.hu megkereste a 29 éves védőt, aki pozitívan értékelte a mezőkövesdi színekben lejátszott öt bajnoki mérkőzést.

– Jól éreztem magam a csapatban, és az eredmények is számunkra kedvezően alakultak, úgyhogy csak pozitívat tudok mondani erről a néhány mezőkövesdi meccsről – kezdte Vaskó, akinek a menedzsere, Fülöp Ferenc a Rangadó.hu megkeresésére hétfőn úgy nyilatkozott, hogy januárban szeretne külföldi csapatot találni ügyfelének.

Az érintett elmondta, jól érezte magát a borsodi kisvárosban, de az a célja, hogy külföldre igazoljon.

– Szeretnénk külföldre menni, nagyon remélem, hogy össze fog jönni, de ez még a jövő zenéje. Meglátjuk, milyen lehetőségeim lesznek, és hogyan alakulnak a dolgok. Nem tudok így előre tervezni, nehéz lenne válaszolnom arra, hogy maradnék-e Mezőkövesden. Ami biztos, hogy jól éreztem magam, és minden rendben volt.

A Videoton 2011-es bajnokcsapatának hátvédje arról is beszámolt, hogy az idei téli szünetben csak belföldön pihen a családjával, ugyanis kisbabájukkal nehezebb lenne külföldre utazni.

– Külföldre most nem megyünk, de már voltunk belföldön pihenni. Wellness-eltünk néhány napot, kicsi gyerekünk van, és vele nem lenne egyszerű külföldre utazni. Itthon töltjük a szünetet és az ünnepeket – mesélte Vaskó Tamás.

címlapkép: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik