NB I

Vaskó fenyegette a Kecskemétet

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn hosszas egyeztetésekre került sor a KTE vezetése és a klub volt játékosa, Vaskó Tamás között. A védő a felé fennálló tartozás miatt felszámolási eljárást akart kezdeményezni a KTE-t működtető gazdasági társasággal szemben, de a Kecskemét ügyvezetője azt mondja, erre nem kerül sor, mert megállapodás született – igaz, annak részletei nem ismertek.

Tavaly nyáron távozott Kecskemétről Vaskó Tamás, de a két félnek még voltak rendezetlen ügyei egymással. Lapinformációk szerint a fennálló tartozás miatt a védő felszámolási eljárás kezdeményezését helyezte kilátásba, amennyiben nem sikerül megoldani a régóta húzódó problémát. A csakfoci.hu értesülései szerint emiatt hétfőn hosszas egyeztetésekre került sor a felek között.

– Valóban egyeztettünk a tegnapi nap folyamán korábbi játékosunkkal, és megállapodás is született a tartozás rendezéséről – mondta el a fociportálnak S. Juhász Attila ügyvezető, aki hozzátette, bővebben a részletekről nem szeretne beszélni, így arról sem, mennyi időre szóló haladékot kapott a klub. A vezető szerint a kulcskérdés ebben az ügyben, hogy megállapodással ért véget az egyeztetés.

A klubvezetés bejelentése szerint egyébként a tél folyamán nagy átalakulásokra kerül sor a klubnál, sokan távozhatnak, így érkező is lehet bőven. Mint ismert, az ősz végén azonban a Fegyelmi Bizottság a kecskeméti sportszervezet igazolási és átigazolási jogát felfüggesztette addig, amíg nem teljesíti szerződésben vállalt tartozásának rendezését (képzési kártalanítás kifizetéséről van szó).

– Ez az ügy még folyamatban van, amint eleget teszünk a fizetési kötelezettségnek, megszüntetésre kerül – mondta S. Juhász Attila, aki arra a kérdésre, hogy például Vukasin Polekszicset hogyan tudta megszerezni mindezek ellenére a klub, így reagált:

– Szerződést lehet kötni így is a kiszemelt játékosokkal, az átigazolás az más tészta, viszont amennyiben megszüntetésre kerül a korábbi határozat, onnantól kezdve utóbbi elől is elhárul minden akadály – írja a csakfoci.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik