NB I

A Borsodi a DVTK új főszponzora

Szezonnyitó szurkolói ankétot tartott a klub, amelyen bemutatták az új támogatót.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szurkolói ankétot tartott hétfő este a DVTK. A klub részéről Szabó Tamás ügyvezető, Kovács Zoltán sportigazgató, Tomiszlav Szivics vezetőedző, Gohér Gergő csapatkapitány, valamint a három új igazolás, Miroslav Grumics, Lazar Marjanovics és Egerszegi Tamás válaszolt a drukkerek kérdéseire.

Az ankét első félidejében ünnepélyesen lehullott a lepel a DVTK új támogatójának kilétéről. A Borsodi Sörgyár hosszú távon kötelezte el magát a klub mellett, és főszponzorként segíti a csapatot. A felek a szerződés részleteit az ilyenkor szokásos módon üzleti titokként kezelik. A miskolci csapat Borsodi feliratú mezben játszik tavasszal, és természetesen Borsodit csapolnak a stadionban is – írja a klub honlapja.

Az ankét második félidejében először Kovács Zoltán mondta el, hogy az igazolások jól sikerültek, és jó volt felkészülés itthon és Törökországban is. A sportigazgató elárulta, hogy konkrét ajánlatot egyik játékosukért sem kaptak, de Kádár Tamás és Elek Ákos iránt volt a legnagyobb érdeklődés. A gárda vezetőedzője, Tomiszlav Szivics is magához ragadta a szót.

– Többen vagyunk, mint a nyári ankéton, aminek nagyon örülök, hiszen Diósgyőrben a szurkoló szent – kezdte Tomiszlav Szivics. – Közel vagyunk az álmainkhoz, de éppen most kell nagyon vigyáznunk, nehogy visszaessünk. A foci csapatjáték, a teljes csapatra és az egész stábra szükség van ahhoz, hogy ősszel európai kupameccset játszhassunk. Alig várjuk, hogy bemutassuk szerdán, majd vasárnap, hogy mit csináltunk a téli felkészülés során. Számomra a bajnokság a legfontosabb, mert azt még nem nyertem.

A csapat új igazolásai közül Egerszegi Tamás elmondta, hogy a remek öltözői összhangot kell kivinniük a pályára, a Pécsről igazolt Miroslav Grumics pedig azért szerződött a DVTK-hoz, hogy nyerjen valamit.

Az eseményt Sebestyén László országgyűlési képviselő szavai zárták, aki a diósgyőri stadion rekonstrukciójáról mesélt. A politikus szerint nyárra el lehet kezdeni az építkezést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik