NB I

Futács nem mehet a keretedzésre

Diósgyőrből ezúttal Elek Ákos és Kádár Tamás vesz részt a hétfői összetartáson, a csatár nem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila újabb, ezúttal egynapos összetartásra várja a magyar válogatott keretének tagjait február 24-én, hétfőn Telkiben. A DVTK játékosai közül most is hárman kaptak meghívót, azonban Tomiszlav Szivics és Pintér Attila megállapodása értelmében csak Elek Ákos és Kádár Tamás utazik, Futács Márkó nem, ő Diósgyőrben készül a bajnoki rajtra.

A DVTK honlapján ezt azzal indokolták, hogy a bajnokság mellett a Magyar Kupában és a Ligakupában is érdekelt a csapat, tehát rendkívül sűrű program vár a labdarúgókra: egy hónap alatt kilenc mérkőzés. A Diósgyőr kerete nem olyan bő, mint vetélytársaké, fontos szerepet kapnak a válogatott kerettagok – írja a borsodi klub honlapja.

Benczés Miklós meghívására Pintér Attila a helyszínen követte a pénteki Puskás Akadémia – Újpest felkészülési mérkőzést.

– Ezúton is köszönöm a felcsúti vezetőedzőnek a meghívást. Elsősorban Lencse László és Tamás Márk játékára voltam kíváncsi, hiszen Laci a felnőtt, Márk pedig az U21-válogatottnál került szóba az elmúlt hetekben, de a többi játékos formája is érdekelt – idézi a PFLA honlapja Pintér Attilát. – Nem tudhatom, hogy a saját edzőjük mit kért tőlük, hiszen minden edzőnek megvan a saját elképzelése, és aszerint ad utasításokat a mérkőzés előtt a játékosainak. Én inkább összességében néztem, hogy a játékukkal hogyan tudnának beilleszkedni abba a játékrendszerbe, amelyet én a válogatottnál elképzeltem.

Olvasói sztorik