NB I

Bajner iránt érdeklődnek

A Borussia Dortmund magyar csatárát a Bundesligából és a másodosztályból is keresik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Paunoch Péter játékos-menedzser volt a SportKlub televízió Dodzsem című műsorának vendége. Az adásban elmondta, hogy Bajner Bálint iránt érdeklődnek olyan csapatok, amelyek előrelépést jelenthetnek számára. Több német első- és másodosztályú klub érdeklődik utána, de ehhez még a Borussia Dortmundnak is lesz egy-két szava. Rövidesen ki fog derülni, hogy sikerül-e nyélbe ütni az üzletet. A fiatal csatár jelenleg egyébként a BL-ezüstérmes klub második keretével edzőtáborozik Törökországban.

Vermes Krisztiánról azt közölte, hogy pillanatnyilag még az Újpest szerződtetett labdarúgója. Kisebb sérüléssel bajlódik, ezért az érdeklődő csapatokkal egyelőre felfüggesztették a tárgyalásokat.

– Ameddig százszázalékos nem lesz, addig nem tudunk érdemben tárgyalni, de reményeim szerint ez már csak napok kérdése. Jelen helyzetben azt gondolom, kizárt, hogy Újpesten maradjon. A klub részéről volt egy olyan szándék, ami azt tükrözte számunkra, hogy nem szeretnék folytatni vele a kapcsolatot tizenhárom év után, és egy játékosnak nem ildomos ott maradni, ahol nem látják szívesen. Újpest-érzelműként ezt a szívére vette, és eldöntötte magában, hogy ha minden úgy alakul, ahogy a terveinkben szerepel, akkor továbbáll – mondta a menedzser.

A ferencvárosi Holman Dáviddal kapcsolatban Paunoch Péter elmondta, hogy tapasztalata szerint a külföldi menedzserek nem szívesen jönnek játékosnézőbe a magyar bajnoki mérkőzésekre, ezért a Fradi fiatal középpályásának akkor lesz komoly esélye légiósnak állni, ha klubcsapatában megmutathatja magát a nemzetközi kupában.

Olvasói sztorik