NB I

Bajner Bálint újabb nagy lehetőség előtt

Csütörtökön dől el, hogy ismét együtt edzőtáborozhat-e a német Borussia Dortmund első keretével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy várható volt, a téli szünetben megélénkült a játékospiac. A gyengébben teljesítő csapatok erősíteni próbálnak, míg a jobbak csak finomhangolást végeznek a játékoskereten. Magyarországon a következő napokban több játékos is klubot válthat. A Rangadó.hu megkeresésére a Center Sport Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Paunoch Péter mondta el, melyik játékosát hogyan érintheti az átigazolási időszak.

Szerdán megírtuk, hogy az NB II-es Vasas kapusát, Németh Gábort szemelte ki Artner Tamás vezetőedző a Haladás cserekapusának.

– Még nincs konkrétum a dologban, de azt tudni kell, hogy Gábor erősen Haladás-érzelmű, és a családja is a környéken él. Viszont élő szerződése van az angyalföldi csapattal, úgyhogy minden a két klubon múlik – kezdte a játékosmenedzser.

Decemberben a Rangadó.hu írta meg először, hogy Vermes Krisztián szerződést bonthat Újpesten. Egy ideig úgy tűnt, van visszaút a csapatkapitány számára, de mostanra eldőlt, hogy korábbi információnk helyesnek bizonyult.

– Konkrétum még nincs Krisztián új csapatával kapcsolatban. Ami biztosnak tűnik, hogy tizenhárom év után távozik Újpestről, elég furcsa körülmények között. A következő napok fogják megadni a választ, hogy merre tovább – folytatta Paunoch Péter.

Az elmúlt napokban sokan már kész tényként kezelték, hogy a tizenegyszeres válogatott középpályás, Vass Ádám hazatér Belgiumból, és az MTK-ban folytatja a pályafutását.

– Ma is tárgyalni fogunk a belga csapattal, és látok rá esélyt, hogy az MTK-ba igazoljon – mondta a válogatott keretedzésére is meghívott játékos menedzsere.

A Debrecen játékosa, Slimane Bouadla 2012 nyarán érkezett hazánkba, de élvonalbeli meccsen még egyszer sem kapott lehetőséget. A nevét az elmúlt napokban sokszor összepárosították a Nyíregyházával.

– Nem nagyon tartom valószínűnek, mert az NB II-es csapatok külföldi játékost nem szívesen igazolnak. Úgy tudom, Rezes László kacsingat Nyíregyháza felé.

Bajner Bálint egy éve a Borussia Dortmund első csapatával edzőtáborozott, és meggyőző teljesítményt nyújtott. Úgy tűnik, erre most is van esély.

– A mai napon fog eldőlni, hogy a második csapattal Törökországba, vagy pedig az első csapattal Spanyolországba megy-e. Csütörtökön lesz kerethirdetés, és ott kiderül – zárta a beszélgetést Paunoch Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik