Nemzetközi foci

Bajner volt a nyerőember

A magyar csatár két góljával nyert 2-1-re a Borussia Dortmund II a német harmadosztályban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német harmadosztály 21. fordulójában a Borussia Dortmund II a VfB Stuttgart otthonában lépett pályára.

A kicker.de tudósításából kiderül, hogy a vendégek magyar játékosa, Bajner Bálint a kispadon kezdte a meccset, majd a szünet után beállt, és az 54., majd a 71. percben is gólt szerzett. A hajrában a hazaiak is betaláltak, de egyenlíteni már nem tudtak, úgyhogy a Borussia a magyar csatár duplájával 2-1-re nyert idegenben. A meccs krónikájához tartozik, hogy a Stuttgart az első félvonásban tizenegyest hibázott.

A dortmundiak második csapata nyolc győzelemmel, négy döntetlennel és kilenc vereséggel a tabella kilencedik helyén áll.

Az osztrák élvonal 21. fordulójában a listavezető Red Bull Salzburg 1-0-ra nyert az utolsó előtti (9.) helyen álló Innsbruck otthonában. A hazaiak kapujából ezúttal is hiányzott Sáfár Szabolcs, de a látogatók hálóját Gulácsi Péter védte, hibátlanul.

A Belga Kupa negyeddöntőjének első meccsén a házigazda KRC Genk 0-0-t játszott az Oostende ellen. A hazaiaknál a sérült Köteles László, a vendégeknél pedig Vass Ádám hiányzott a keretből.

A görög első osztály 16. fordulójában a listavezető Olympiakosz hazai környezetben 3-2-re nyert a Giannina ellen, de Megyeri Balázs a kapu helyett ezúttal is csak a kispadon kapott helyet.

A Holland Kupa nyolcaddöntőjében a Heerenveen tizenegyesek után 3-2-re kikapott az AZ Alkmaar vendégeként. A látogatóknál Otigba Kenneth végigjátszotta a meccset, de a tizenegyes-párbajban nem vett részt. A Roda JC sikeresebb volt, ugyanis hazai pályán 3-1-re győzött a Vitesse ellen. Németh Krisztián végig a pályán volt, de gólt ezúttal nem szerzett. A nusport.nl tudósítása szerint csapata egyik legjobbja volt, 1-1-nél majdnem gólt fejelt, a harmadik találatuk előtt pedig ő adta a gólpasszt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik