NB I

Maradhat a csapatkapitány

Vermes Krisztián menedzsere, Paunoch Péter elmondta, még semmi nem dőlt el a játékos távozásával kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy héttel ezelőtt, szerdán jött a hír, miszerint az Újpest FC nem tart igényt Vermes Krisztián csapatkapitányra. A korábbi hatszoros válogatott védőnek azt mondták, nem kell feltétlenül távoznia, de az értésére adták, hogy Nebojsa Vignjevics vezetőedző nem számít rá.

A 28 éves védő túlesett a porcműtétjén, és januárban minden bizonnyal Újpesten kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A játékos menedzsere, Paunoch Péter a Rangadó.hu megkeresésére vázolta Vermes Krisztián jelenlegi helyzetét.

– Ezzel kapcsolatban nincs konkrét információm. Az Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet az mondta, hogy Krisztián, ha úgy gondolja, távozhat, de érvényes szerződése van, így nincs arról szó, hogy elhagyná a csapatot – magyarázta a Center Sport Kft. ügyvezető-tulajdonosa Paunoch Péter. – A vezetőedző nem látta még őt játék közben, ezért nem lehet azt mondani, hogy igényt tart-e rá, vagy nem. Januárban elkezdődik a felkészülés, és meg fogja nézni. Krisztiánnak most volt egy kisebb operációja, remélhetőleg elkezdheti a felkészülést a csapattal, és ez alapján majd lesz egy benyomása az edzőnek. Utána tudunk erre visszatérni, addig felesleges bármit előrevetíteni.

A játékosügynök szót ejtett több, általa képviselt labdarúgóról, köztük Selim Bouadláról is, akivel kapcsolatban napvilágot látott a hír, hogy a télen elhagyhatja a Debrecen csapatát. Az átigazolási szezon januárban kezdődik, így a legtöbb helyen még csak tapogatózások vannak…

– Egyelőre nem tudok bővebbet mondani róla, mert jelen pillanatban nincs megfelelő ajánlat, amiről tárgyalni lehetne. Neki is érvényes szerződése van, így az érdeklődőknek a klubbal kell megegyeznie. Lehet, hogy lesz rá kereslet, de hogy melyikből lesz ajánlat, arra mi is kíváncsiak vagyunk – folytatta Selim Bouadlával kapcsolatban Paunoch Péter.

Még korai lenne megmondani, hogy a Center Sport által képviselt futballisták közül kinek az esetében lesz klubváltás, de a következő napok hozhatnak változás.

– Egyiküknek sem jár le a szerződése. A nevesebb játékosaink iránt az érdeklődés szintje megvan, gondolok itt Holman Dávidra is, de ez egyelőre képlékeny. Csütörtökön utazom Londonba egy játékosbörzére, ott is sok minden kiderülhet. Néhány csapattal egyeztetni fogok, azután már lehet, hogy többet tudok mondani – zárta a beszélgetést Paunoch Péter.

Olvasói sztorik