NB I

Vermes Krisztián két nőt szeret

A lilák 28 éves csapatkapitánya már alig várja, hogy megszülessen a kislánya.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vermes Krisztiánnak manapság nem csak a focin jár az esze. Az Újpest hátvédje, és fitneszmodell kedvese, Sónyák Szilvia babát várnak, a Sportklub stábja pedig meglátogatta őket otthonukban. Szilvi és Krisztián hét hónapja alkotnak egy párt, kapcsolatuk Alsóőrsön kezdődött, egy baráti iszogatás alkalmával futottak össze először, és nem is kellett sokat várni a második találkozóig.

– Másnap már megint találkoztunk, és azóta szerintem nem volt olyan nap, hogy ne lennénk együtt – mesélte Vermes.

A fiatalok életében rögtön felgyorsultak az események, hiszen rövid idővel az első találkozásuk után már az összeköltözés következett, majd pedig ráfeküdtek a babaprojektre, amit villámgyorsan kiviteleztek is. Tudták jól, ha most összejön, akkor egy igazi szerelemgyerek fog növekedni a leendő anyuka szíve alatt, hiszen kapcsolatuk most van igazán a csúcson. Jelen pillanatban mindketten tudnak igazán örülni a kis jövevénynek.

– Amikor Szilvi mondta, hogy terhes, akkor tíz-tizenöt másodpercig nem tudtam, mit gondoljak, hiszen ezt fel kellett dolgoznom. Utána azonban eltöltött egy boldogságérzet, hogy ez tényleg valós – emlékezett vissza az Újpest csapatkapitánya.

A szerelmesek biztosak a dolgukban, büszkék egymásra, és olyannyira várják első gyermekük érkezését, hogy még karácsonyra is kedveskedtek a kis Miának. Szilvi és Krisztián életük legboldogabb pillanatait élik, és nem szeretnék a kilenc hónap egyetlen pillanatát sem elfelejteni. Még kismama naplót is vezetnek, amelybe mindketten jegyzetelik a fontosabb eseményeket.

– Nem készültem rád, csak végre azt éreztem, hogy azzal a férfival találkoztam, akiről tudom, hogy életem végéig vele szeretnék lenni. Tőle akartalak, és nagyon gyorsan sikerültél – olvasott fel egy szeptemberi bejegyzést a naplóból a kismama.

A modell és focista kedvese szeretnének mindent megadni a gyerkőcnek, ezért szívesen múlatják az időt játékboltokban, hogy még időben felvértezzék a gyerekszoba szórakoztató részlegét is.

Olvasói sztorik